Acasă Anunț important Joi, 9 și vineri, 10 noiembrie, la Cojasca va fi întreruptă temporar...

Joi, 9 și vineri, 10 noiembrie, la Cojasca va fi întreruptă temporar furnizarea apei potabile!

34
0

Comunicat de presă

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Cojasca, în zilele de 09.11.2023 și 10.11.2023, între orele 10:00-15:00, din cauza întreruperii energiei electrice la Stația de pompare apă potabilă – Lucrări programate S.C. Electrica.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate efeorturile pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentSfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, patronii spirituali ai Jandarmeriei Române
Articolul următorJandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, locul I la concursul “IstrițaXcape 2023” – categoria de vârstă 18–39 de ani