Acasă Comunicat de presă Jandarmul montan Ionuţ Timofte – „Atinge Omu” – locul II la general

Jandarmul montan Ionuţ Timofte – „Atinge Omu” – locul II la general

16
0

Jandarmul montan Ionuț Timofte a obținut încă un rezultat notabil, weekend-ul trecut, la concursul de alergare montană „Atinge Omu”, care s-a desfășurat pe culmile Bucegilor, de la Peștera spre Vârful Omu.
Pasionat de sport și de alergarea montană, subofițerul s-a clasat pe locul al II-lea la general, după ce a parcurs o distanță de 12,5 km cu +1000 metri diferență de nivel.


Pe 6 iulie a.c., jandarmul va participa la competiția de alergare „Carpathia Trails 2024”, ce se va desfășura la Cheile Grădiștei.


Ionuț Timofte a reprezentat Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la peste 140 de competiții sportive (crosuri, semimaratoane pe asfalt, maratoane montane), la care a obținut rezultate remarcabile.
Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi, fiind încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentTinerii dâmbovițeni și nu numai pot aplica până la 1 iulie 2024 la cursul de instruire Erasmus+ „Leadership pentru tineret” al Asociației Be You!
Articolul următorTentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală