Acasă Comunicat de presă Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte s-a clasat pe locul I la competiția „Subcarpați...

Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte s-a clasat pe locul I la competiția „Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani

15
0

Jandarmul montan Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 8 ani Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița prin participarea la mai multe competiții sportive (crosuri, semimaratoane pe asfalt și maratoane montane), la care a obținut rezultate notabile.

Sâmbătă, 11 mai a.c., subofițerul a obținut o nouă performanță, în zona Pădurii Goruna, la competiția de alergare „Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani. A intrat în concurs la proba de cros și a parcurs o distanță de 12 km cu +480 metri diferență de nivel, la care a obținut un timp de 54 de minute și 28 de secunde.
Săptămâna viitoare, jandarmul va participa la compeția de alergare „IPA Games 2024”, în proba 5000 M, care se va desfășura la Cheile Grădiștei.
Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 13 – 19 mai 2024
Articolul următorPe 10 mai a avut loc la Târgoviște conferința „Aspecte teoretice și practice privind modificări legislative din anul 2023”