Acasă Comunicat de presă Jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor în cinci localități dâmbovițene, la târguri...

Jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor în cinci localități dâmbovițene, la târguri de toamnă

12
0

Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 13-15 octombrie a.c., astfel încât cetățenii, care vor participa la manifestările publice ce vor avea loc în județul nostru, să petreacă în condiții de siguranță.

Jandarmii vor acționa în 5 localități dâmbovițene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice și tradiționale, astfel:

  • în perioada 13 – 15 octombrie a.c., în comuna Valea Lungă, la târgul tradițional de Sf. Parascheva, precum și la târgul de toamnă ce va avea loc în comuna Slobozia Moară;
  • sâmbătă, 14 octombrie a.c., în comuna Hulubești, la târgul tradițional de Sf. Parascheva, la târgul anual de toamnă din comuna Cândești, sat Cândești Vale, precum și în comuna Vulcana Pandele, unde va avea loc “Festivalul Dovleacului”.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea consumului și traficului de substanțe interzise, precum și a faptelor de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să acorde o atenție deosebită copiilor pentru a evita riscul de a se rătăci în mulțime;
  • să respecte măsurile stabilite de organizatori și structurile de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;
  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentPolițiștii dâmbovițeni de la Biroul Siguranță Școlară continuă acțiunile informativ-preventive în unitățile de învățământ din Dâmbovița
Articolul următorPrin rețeaua EURES sunt oferite azi românilor 223 de locuri de muncă în Spațiul Economic European