Acasă Comunicat de presă Jandarmii și polițiștii, alături de copiii din municipiul Târgoviște 

Jandarmii și polițiștii, alături de copiii din municipiul Târgoviște 

11
0

Astăzi, 1 iunie a.c., parcarea Camerei de Comerț Dâmbovița a fost transformată într-un loc al bucuriei. Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s-au alăturat celor mici pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului. Evenimentul a adus împreună zeci de copii, părinți și reprezentanți ai MAI pentru a petrece o zi de neuitat.

Copiii au avut ocazia să interacționeze cu jandarmii și polițiștii, să descopere echipamentele de protecţie și intervenție, autovehiculele folosite în misiuni și să participe la diverse jocuri și activități organizate special pentru ei.

Părinții au apreciat inițiativa și au subliniat importanța interacțiunii pozitive dintre copii și forțele de ordine. Întreaga activitate a avut ca scop familiarizarea copiilor cu privire la rolul, atribuțiile și misiunile jandarmilor și polițiștilor.

La aceasta au participat și voluntari ai organizației neguvernamentale „Salvați copiii”.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentDOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, o nouă expoziție la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi
Articolul următorAcțiune desfășurată de polițiștii de la Serviciul Rutier pentru siguranța în trafic