Acasă Jandarmeria Dâmbovița Jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți la ceremonia dedicată Zilei Naţionale a României

Jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți la ceremonia dedicată Zilei Naţionale a României

7
0

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mircea ce Bătrân” Dâmbovița vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei dedicate Zilei Naţionale a României, ce se va desfăşura marți, 1 decembrie a.c., în Piaţa Tricolorului din municipiul Târgoviște.

La ceremonia publică va participa și un pluton de militari jandarmi în cadrul dispozitivului constituit pentru defilare.

Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 967 din 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, ceremonia se va desfăşura fără participarea publicului, în cadru restrâns, într-un spaţiu special delimitat unde vor avea acces doar reprezentanţii autorităţilor publice, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară și a regulilor privind distanţarea fizică.

Totodată, în contextul situaţiei epidemiologice înregistrate la nivel naţional şi judeţean, adresăm rugămintea cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei cu COVID-19.

În scopul prevenirii producerii unor evenimente sau încălcări ale legislaţiei în vigoare, pe timpul desfăşurării ceremonialului, Jandarmeria Dâmbovița va coopera cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmbovița, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” al Judeţului Dâmbovița şi Poliţia Locală a municipiului Târgoviște.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul