Acasă Comunicat de presă Jandarmii  dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la Babel F.A.S.T.

Jandarmii  dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la Babel F.A.S.T.

9
0

Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor în perioada 10 – 16 iunie a.c., în municipiul Târgoviște, unde se vor desfășura activități cultural-artistice ocazionate de Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște – Babel F.A.S.T.
Pentru ca manifestările să decurgă în condiţii de siguranță, se vor constitui dispozitive de ordine publică, formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum și ale altor instituții cu care se cooperează, care vor acționa în zonele de desfăşurare a activităților, dar şi în cele adiacente.
Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise, precum și prevenirea faptelor de natură antisocială.
Pe această cale adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:
• să respecte măsurile stabilite de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;
• să evite împlicarea în conflicte de orice natură;
• să acorde atențe copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;
• să semnaleze orice situație de pericol ori faptă antisocială la structurile de ordine publică aflate în misiune.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Foto: Arhivă Jandarmeria Dâmbovița

Articolul precedentAtenție, fermieri! 12 iunie 2024 este ultima zi în care puteți depune cererile de plată la APIA!
Articolul următorAngajații MAI din Dâmbovița sunt pregătiți pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică la alegerile locale, județene și europarlamentare ce au loc mâine, 9 iunie 2024!