Acasă Comunicat de presă Jandarmii  dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor în acest weekend

Jandarmii  dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor în acest weekend

20
0

Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor duminică, 19 mai a.c., în localitățile Corbii Mari, Glodeni, Dragodana, Gura Șuții și Cojasca, unde se vor desfășura activități cultural-artistice și tradiționale ocazionate de serbarea zilelor acestor comune.
Pentru ca manifestările să decurgă în condiţii de siguranță, s-au constituit dispozitive de ordine publică, formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum și ale altor instituții cu care se cooperează, care vor acționa în zonele de desfăşurare a activităților, dar şi în cele adiacente.
Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise, precum și prevenirea faptelor de natură antisocială.
Pe această cale adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:
• să respecte măsurile stabilite de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;
• să evite împlicarea în conflicte de orice natură;
• să acorde atențe copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;
• să semnaleze orice situație de pericol ori faptă antisocială la structurile de ordine publică aflate în misiune.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedent„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmbovița
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 20 – 26 mai 2024