Acasă Afaceri Între 18 – 20 septembrie, Ziua Recoltei este sărbătorită la Piața de...

Între 18 – 20 septembrie, Ziua Recoltei este sărbătorită la Piața de Legume și Fructe Crizantema

179
0

Drumul Belșugului trece în mod categoric și prin Târgoviște, după cum ne-o demonstrează frumoasa sărbătorire a Zilei Recoltei de la Piața de Legume și Fructe Crizantema. De astăzi, 18 septembrie și până duminică, 20 septembrie, puteți veni la Piața Crizantema, de pe șoseaua Ialomiței, nu numai ca să vă puteți face proviziile pentru iarnă, ci și ca să sărbătoriți Ziua Recoltei, cum altfel, decât cu bucate tradiționale gătite la fața locului și stropite cu must proaspăt stors din strugurii parfumați. Nu lipsesc dulciurile, nici produsele meșterilor populari, așa că puteți să plecați nu numai cu varză, cartofi sau gogoșari, ci și cu un cojoc natural, un ștergar cu motive tradiționale sau alte obiecte de artizanat.

N-am vrut să vă facem poftă prea mare, așa că vă prezentăm imagini doar cu legume și fructe taman bune pentru o rețetă secretă de bulion, zacuscă, magiun sau dulceață, dar credeți-ne, la fața locului veți găsi mezeluri și brânzeturi mai Bio decât la supermarket, dar și mâncăruri calde tradiționale, vin și must proaspăt din belșug.

Felicitări inițiatorilor pentru organizarea Zilei Recoltei, producătorii agricoli dâmbovițeni merită toată admirația noastră și respectul pentru truda lor, nerăsplătită, din păcate, mereu, după cum ar merita!

Articolul precedentAtenție, șoferi! Nerespectarea normelor rutiere vă expune la riscuri majore!
Articolul următorDe la 5 la 11 unități școlare dâmbovițene în scenariul ”roșu” – numai online!