Acasă Casa de Pensii Dâmbovița Informații importante privind biletele de tratament balnear aprobate Casei de Pensii Dâmbovița...

Informații importante privind biletele de tratament balnear aprobate Casei de Pensii Dâmbovița pentru seria a 18-a 2023, cu plecări între 30 noiembrie și 03 decembrie!

104
0

Pentru seria a 18-a din acest an, cu date de plecare în perioada 30 noiembrie – 03 decembrie 2023, Casei de pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 91 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Olănești, Felix, Căciulata, Herculane, Saturn, Felix, Govora și Bala. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul instituției noastre.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 14 – 21 noiembrie 2023, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii noiembrie/2023 și recomandarea medicală.

Daniela Stoenescu, purtător de cuvânt al Casei de Pensii Dâmbovița

Articolul precedentMarele actor Răzvan Vasilescu într-un one-man show de zile mari la teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, “Era ok şi la 60!”
Articolul următorANAF a publicat Ghidul privind modalitatea de aplicare a facilităților fiscale, acordate persoanelor fizice care desfășoară activități de creare de programe pentru calculator, începând cu veniturile aferente lunii noiembrie 2023