Acasă Epidemie coronavirus Încă 162 de dâmbovițeni au fost confirmați cu Sars-Cov2 în ultimele 24...

Încă 162 de dâmbovițeni au fost confirmați cu Sars-Cov2 în ultimele 24 de ore

7
0
DSP Dâmbovița

BULETIN DE PRESĂ25 .11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

• Persoane testate, în total, de la începutul pandemiei: 28.354

• Persoane confirmate cu COVID-19: 10.652 (162 persoane astăzi)

• Persoane vindecate, în total: 8306

• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 317

• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.323

• Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2

• Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.673

• Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 285

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 14 misiuni de către personalul ISU „Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 15 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 12 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 41 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 64 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă informăm că astăzi a fost aprobată și publicată pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, la secțiunea Situații de Urgență, hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 102, prin care au fost constatate ratele de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în unele unități administrative-teritoriale din județul Dâmbovița .

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA