Acasă Poliția informează! În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 20 de evenimente,...

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 20 de evenimente, 14 dintre ele fiind semnalate prin 112!

35
0

Pe parcursul zilei de ieri, patrulele de poliție au intervenit la 20 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, polițiștii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reținut 16  permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 20 de evenimente, dintre care 14 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 , fiind sesizate 10 infracțiuni. Din totalul acestora, 5 au fost contra persoanei și 1 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 326 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 72.722 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, 5 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru consumul de alcool.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice și vor continua și pe parcursul acestei zile, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedentPeste 4500  persoane şi-au găsit un loc de muncă în anul 2023, cu sprijinul AJOFM Dâmbovița
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2024