Acasă Poliția informează! În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 180 de sancțiuni...

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, au reținut 9 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare

131
0

La data de 12 octombrie a.c., peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile organizate pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră, sprijinirea cetățenilor și combaterea faptelor antisociale.

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 14 evenimente, dintre care 9 au fost sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, au fost sesizate 12 infracțiuni, din totalul faptelor penale 5 fiind contra patrimoniului și 4 contra persoanei.

Pentru nerespectarea dispozițiilor legale în vigoare, polițiștii au aplicate 189 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 60.620 de lei.

În ceea ce privește acțiunile din trafic, polițiștii rutieri au utilizat 10 aparate de măsurarea a vitezei de deplasare pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, iar pentru nerespectarea regulilor de circulație, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retrase 4 certificate de înmatriculare.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni se află la datorie, fiind pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor.

Foto: Sebitoriale.ro

Articolul precedent„Revoltă și acceptare”, de Bronislaw Wildstein, în dezbatere, azi, la „Seara de carte la Târgovişte”
Articolul următorPrin Programul Județean de Dezvoltare Locală, comuna Dobra își extinde de astăzi patrimoniul cu o bază sportivă modernă