Acasă Epidemie coronavirus În ultimele 24 de ore, 184 noi cazuri de coronavirus în județ...

În ultimele 24 de ore, 184 noi cazuri de coronavirus în județ și 9 decese

52
0

BULETIN DE PRESĂ 22.11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

• Persoane testate: 27.561

• Persoane confirmate cu COVID-19: 10.221 (184 persoane astăzi)

• Persoane vindecate, în total: 7.812

• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 304

• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.407

• Persoane aflate în carantină instituționalizată: 4

• Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.760

• Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 281

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 22 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 52 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă informăm că astăzi a fost aprobată și publicată pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, la secțiunea Situații de Urgență, hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 99, prin care au fost constatate ratele de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în unele unități administrative-teritoriale din județul Dâmbovița .

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA