Acasă Epidemie coronavirus În prima zi de școală, încă 29 de noi cazuri de Covid...

În prima zi de școală, încă 29 de noi cazuri de Covid 19 în Dâmbovița!

117
0

BULETIN DE PRESĂ14.09.2020

Zilnic, forțele de ordine desfășoară acțiuni în zonele aglomerate și în mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, al prevenirii și al limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

            În ultimele 24 de ore, au fost organizate 24 de acțiuni punctuale la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi în cadrul cărora au fost verificate 203 obiective și legitimate 1.230 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 188 de mijloace de transport, dintre care 74 mijloace de transport public. Au fost aplicate 16 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de 2.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

           Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 7 misiuni, dintre care 5 privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.

     Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 3.502 (29 de persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 2.908

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 137 (ultimele 6 decese – 4 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 56 și 89 ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 574

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 367

           Vor fi desfășurate permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

           Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii  publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedent”Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!”, mesajul polițiștilor de la prevenire
Articolul următorCentru de zi pentru copii inaugurat ieri în comuna dâmbovițeană Poiana