Acasă Primăria Târgoviște Grădiniţa nr. 8 – „Rază de Soare” din Târgoviște a fost complet...

Grădiniţa nr. 8 – „Rază de Soare” din Târgoviște a fost complet reabilitată și modernizată

83
0

Cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița, Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, din cartierul târgoviștean Mihai Viteazul, (fost micro IX), a fost complet reabilitată și modernizată, peste 300 de copii beneficiind acum de condiții mult mai bune. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, a marcat astăzi, 15 martie 2023, în cadrul unei conferințe de presă ținută la fața locului ”Punctul final al amplului proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare a Grădiniţei nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița și casă nouă pentru peste 300 de copii!”

După cum a precizat domnul primar: ”Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și a presupus reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, s-a amenajat un loc de joacă modern, s-a refăcut spațiul verde și au fost asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar!”

La eveniment au fost prezente mai multe oficialități, printre care prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Mai multe imagini și informații găsiți aici.

Articolul precedentÎn atenția proprietarilor de păduri!
Articolul următorOrașul Titu va avea o centură ocolitoare! A fost semnat contractul de asociere pentru construirea acesteia!