Acasă Sebitorial Gata, a venit 2021! Sebitoriale vă urează LA MULȚI ANI!

Gata, a venit 2021! Sebitoriale vă urează LA MULȚI ANI!

77
0

Bine ai venit, 2021! Așa i-ați spus cu toții noului an ce a început azi-noapte, cu petreceri restrânse, restricții și griji mai multe ca niciodată, dar și cu speranță, credință și putere de a înfrunta neobișnuita situație generată de pandemia de Covid-19, ce va mai dura, probabil, încă ceva timp. Și a venit, implacabil, noul an, cu mult soare și temperaturi de primăvară, cu muguri de încredere și orizonturi mai luminoase, spre care vom înainta cu demnitate și curaj, dovedind că suntem o națiune puternică, mândră și unită nu numai de trecutul istoric, ci, mai ales, de idealurile prezentului și ale viitorului, sănătate, pace, prosperitate și împlinire.

Deocamdată un mic ziar online de provincie, Sebitoriale, sau, mai tehnic, www.sebitoriale.ro, vă urează tuturor cititorilor un călduros La mulți ani! Vă mulțumim că ne-ați căutat, accesat, citit, distribuit, criticat, comentat și pus la semne de carte în browser, și vă promitem să vă fim alături și în 2021, cu știri proaspete, reportaje și interviuri cât mai valoroase pentru voi, care să vă informeze rapid, corect și clar asupra a ceea ce vă interesează cu adevărat, să vă ilustreze cât mai plastic informațiile respective și, mai ales, să vă inspire în viața de zi cu zi! Am împlinit și noi de curând un an de existență online, bilanțul sumar fiind pozitiv, pentru că am reușit să vă oferim suficiente știri exclusive și informații importante cât să ne justificăm prezența într-un mediu concurențial foarte aglomerat. Nu ne-au reușit chiar toate, de exemplu nu am reușit încă să completăm cum se cuvine formatul Sebitoriale.ro cu o rubrică destinată domeniului Politică, dar în viitorul apropiat vom reuși să facem și acest pas. Mai sunt multe surprize pe care vi le-am pregătit pentru 2021, noi siteuri, dar și publicații tipărite, care sperăm să vină în completarea nevoilor voastre de informare rapidă, clară și corectă. Ca precizare, noi nu ne fabricăm audiențe false, adică nu cumpărăm cititori la pachet, gen 10.000 la 700 lei, sau cât mai e oferta actualizată. Audiența noastră crește constant și fără acest fel de trișări rușinoase. (Cititorii din pachet sunt din Asia, în general, unde, din păcate, nu se prea vorbește limba română!)

Afaceri, Educație, Dezvoltare reprezintă în continuare punctele de plecare al ziarului dâmbovițean exclusiv online www.sebitoriale.ro, un ziar în care ai ce citi, în fiecare zi! Ne veți găsi, așadar, și în 2021 la adresa web www.sebitoriale.ro, cu știri, interviuri, reportaje și chiar ceva publicitate, dar și pe pagina de Facebook Sebitoriale și pe grupul de Facebook Sebitoriale News. Pe Facebook ați observat deja că adeseori conținutul propriu ne este completat și îmbogățit cu distribuiri ale unor pagini sau personalități care ne plac și ale căror postări le considerăm valoroase pentru voi. Oameni simpli sau personalități cunoscute, scriitori, poeți, artiști, conducători de instituții, politicieni, luptători pentru cauze nobile, dar și firme private au de multe ori postări de interes pentru voi, pe care vi le distribuim și în aceste două locșoare de pe Facebook ce aparțin de brandul Sebitoriale. La rândul vostru, puteți aprecia, comenta și distribui postările Sebitoriale, în limita a ceea ce ne lasă domnul Mark Zuckeberg să facem.

La mulți ani, prieteni, oriunde v-ați afla!

Sănătate, înțelegere, prosperitate în 2021 și în toți anii ce vor urma!