Acasă Afaceri Gala Premiilor de Excelență în Resurse Umane, ediția a 12-a

Gala Premiilor de Excelență în Resurse Umane, ediția a 12-a

215
0

GALA PREMIILOR DE EXCELENȚĂ ÎN RESURSE UMANE 2020

A 12-a ediție a Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane, singurul eveniment din România în cadrul căruia este recunoscută și premiată excelența în resurse umane și managementul oamenilor are loc astăzi 3 iunie, dar din cauza. împrejurărilor excepționale generate de pandemia de Covid-19, nu va avea loc, la fel ca în anii precedenți, într-un cadru festiv, ci în mediul virtual, online.

Gala Premiilor de Excelență în Resurse Umane este organizată de HR Club, asociația profesioniștilor de resurse umane din România, organizatie cu o contributie majoră în stabilirea, prin Codul de conduita HR Management Club, de înalte standarde de integritate, profesionalism, conduită și practică solicitate firmelor membre.

La fel ca în anii precedenți, în 2020 se vor acorda premii distincte pe fiecare categorie în funcție de mărimea organizatiei, premii pentru companiile cu maximum 499 de angajați și premii pentru companiile cu peste 500 angajați. În cadrul Galei, care va începe online la ora 17.00, vor fi premiate cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane pe secțiuni:  

Recrutare și Selecție –  proiecte de recrutare, internship, induction.

Managementul Performantei și al Recompensării – proiecte de evaluare a performanțelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor;

Formarea și Dezvoltarea Oamenilor – proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, sau succession planning.

Strategie de Resurse Umane – include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social.

Vor fi acordate premii și pentru categoriile de Management General:  Managerul Anului,  Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai putin de 499 de angajați și Echipa CEO – HR a anului – companii cu peste 500 de angajați.

De asemenea, un juriu format din tineri care s-au remarcat prin activitati extrașcolare, abilități de leadership și interes față de zona organizațională va oferi Premiul special al Generatiei Z.

Mai multe informații găsiți pe siteul oficial și pe pagina de Facebook.

Articolul precedentS-au redeschis două cabinete stomatologice școlare din Târgoviște
Articolul următorCel mai nou bulevard al Târgoviștei se va numi ”Regele Ferdinand”