Acasă Jandarmeria Dâmbovița Dotare nouă la Jandarmeria Dâmbovița

Dotare nouă la Jandarmeria Dâmbovița

111
0

Trei autoturisme noi au intrat în dotarea structurilor de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

Autovehiculele fac parte dintr-un lot contractat la nivel central, în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerului Afacerilor Interne, fiind repartizate la nivelul inspectoratului pentru structurile operative.

Pe lângă acestea, în perioada următoare vor mai fi alocate unității noastre încă 10 astfel de autoturisme, care vor fi dotate cu sisteme acustice și optice de semnalizare, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei „Lege și Ordine”.

Utilizarea acestora va contribui la o mai bună mobilitate a jandarmilor dâmbovițeni în misiunile desfășurate în slujba cetățenilor.

Informare, Relații Publice și cu Publicul

Articolul precedentKlaus Iohannis: ”Dragi elevi, am foarte mare încredere în voi și, împreună, vom trece cu bine prin această perioadă!”
Articolul următorPictorii și sculptorii din România și Republica Moldova se pot înscrie la Bienala Concurs „Gheorghe Petraşcu”