Acasă Poliția informează! Dosare penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni...

Dosare penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

13
0

În perioada 12-13 martie a.c., polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele a șapte persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Doi bărbați sunt cercetați după ce au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar alți doi, având suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

Un alt bărbat, din București, este cercetat de polițiștii din Titu după ce a fost surprins în timp ce conducea un autoturism în Potlogi, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 19 ani, din județul Teleorman,  ar fi condus  în afara localității Zidurile un autoturism ce tracta o remorcă neînmatriculată, cu număr fals de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale.ro