Acasă Epidemie coronavirus Din 66 de teste, toate au avut rezultat pozitiv!

Din 66 de teste, toate au avut rezultat pozitiv!

123
0

BULETIN DE PRESĂ 30.11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

• Persoane testate, în total, de la începutul pandemiei: 29.299

• Persoane confirmate cu COVID-19: 11.435 (66 persoane astăzi)

• Persoane vindecate, în total: 9002

• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 337

• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 960

• Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2

• Persoane aflate în izolare la domiciliu : 1.738

• Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 273

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă. În ultimele 24 de ore, polițiștii au efectuat 2765 de verificări la persoanele aflate în izolare/carantină iar jandarmii dâmbovițeni au efectuat misiuni de patrulare și au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4000 lei în conformitate cu Legea 55/2020.

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 12 misiuni de către personalul ISU „Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 12 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 8 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 39 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 41 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Foto: Sebitoriale.ro, azi, ora 9.30.

Articolul precedentȘi în această minivacanță, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, pe teren
Articolul următorLa mulți ani, ROMÂNIA, oriunde te-ai afla!