Acasă ISU Basarab I Dâmbovița Dealu Frumos – Pietroșița, incendiu provocat de un scurtcircuit electric!

Dealu Frumos – Pietroșița, incendiu provocat de un scurtcircuit electric!

116
0

COMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o locuință, în comuna Pietroșița- Dealu Frumos

În această seară, în jurul orei 20:00, pompierii de la Detașamentul Pucioasa și Garda Fieni au fost alertați și au intervenit cu trei autospeciale și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Dealu Frumos, comuna Pietroșița.


La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul și interiorul locuinței.
A fost o intervenție dificilă și de durată, pompierii reușind lichidarea incendiului după aproape 3 ore de luptă cu flăcările, salvând din calea acestora o anexă gospodărească.


Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de cca.150 mp, tavan și pereți (din paiantă), elemente de tâmplărie (din lemn), pardoseală (din lemn), obiecte de mobilier, produse electrocasnice și materiale textile.
Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

***
ATENȚIE la utilizarea instalațiilor electrice!
Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră:
• NU utilizați instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizați numai aparatură electrică omologată!
• NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
Cetăţeni, nu uitaţi!
Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.

„PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ISU ”BASARAB I” DÂMBOVIȚA

Articolul precedentAu intrat în vigoare noile măsuri anti-epidemie: circulația interzisă noaptea, învățământul numai online!
Articolul următorDa, se fac angajări! Sunt 292 locuri de muncă vacante în Dâmbovița!