Acasă Primăria Târgoviște De luni, 23 noiembrie, modernizată și extinsă, se redeschide Creșa 14 din...

De luni, 23 noiembrie, modernizată și extinsă, se redeschide Creșa 14 din Târgoviște, Neghiniță

43
0

Creșa nr. 14 din Târgoviște, Neghiniță, este gata și de luni, 23 noiembrie, va primi din nou peste 100 de copilași, în condiții moderne și cu toate utilitățile asigurate. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, însoțit de cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și de city managerul Gabriel Boriga, au prezentat azi dimineață reprezentanților presei locale noua înfățișare a Creșei nr.14, reabilitată și modernizată complet, extinsă cu un corp de clădire nou și dotată cu toate cele necesare asigurării găzduirii micuților târgovișteni, de la pătuțuri si lenjerii unice pentru fiecare copil, măsuțe, scăunele și o mulțime de jucării, până la bucătăria ultramodernă, instalație de supraveghere video și instalație anti-incendiu.

Investiția a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea totală a investiției fiind de 4.578.979,00 lei.

Mai spunem doar că investiția a fost gata cu trei luni mai devreme decât termenul inițial prevăzut în contract, și că, de luni dimineață, îi așteaptă pe cei mai mici târgovișteni cu încăperi luminoase, curate și bine încălzite, nenumărate jocuri și jucării potrivite pentru vârsta lor fragedă, dar și cu mult suflet, în așa fel încât timpul petrecut aici să fie o plăcere!