Acasă Epidemie coronavirus Dâmbovița: 12 noi cazuri de coronavirus, 607 persoane în carantină și 431...

Dâmbovița: 12 noi cazuri de coronavirus, 607 persoane în carantină și 431 în izolare la domiciliu

141
0

BULETIN DE PRESĂ –  10.09.2020

    Zilnic, forțele de ordine desfășoară acțiuni în zonele aglomerate și în mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, al prevenirii și al limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

   În ultimele 24 de ore, au fost organizate 23 de acțiuni punctuale la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi. Astfel, au fost verificate 239 de obiective/locații și au fost legitimate 1.383 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 229 mijloace de transport, dintre care 115 mijloace de transport public. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

   Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat in continuare misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.

     Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 3.416 (12 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 2.690

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 131

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 607

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu : 431

    Vor fi desfășurate permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

   Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii  publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedent1391 noi cazuri de coronavirus în țară, 534 reconfirmări și 35 de decese
Articolul următorLucrări la infrastructura rutieră din județ, 14 – 18 septembrie 2020