Acasă Shopping Dacă îți era dor de… shopping!

Dacă îți era dor de… shopping!

260
0
Eleganta cafenea JUBA, doar cu livrare sistem take away

Dacă îți era dor de shopping și ai suferit de pe urma restricțiilor impuse în cele două luni de stare de urgență, care au inclus închiderea magazinelor tale preferate, atunci trebuie să știi că de ieri acestea s-au redeschis. Au fost luate cu asalt de cumpărători nerăbdători, dar cu siguranță stocurile sunt suficiente și pentru azi și pentru zilele următoare.

Poți merge liniștit la orice oră din program, dar ai grijă, nu uita să ai la tine masca de protecție și să o porți, pentru că Anexa la HOTĂRÂREA nr. 24 din 14.05.2020 spune clar, chiar la punctul 1: Începând cu data de 15.05.2020, în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite.

Magazinul Decathlon din Târgoviște

În același timp, punctul 3 impune următoarele: Instituțiile publice și operatorii economici care desfășoară activități comerciale/de lucru cu publicul ce implică accesul persoanelor în interiorul clădirilor, iau măsuri pentru organizarea activității, astfel:

a) accesul trebuie să fie organizat astfel încât să fie asigurată o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client/persoană și o distanță minimă de 2 m între oricare două persoane apropiate;

b) să nu permită accesul persoanelor a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în incintă, depășește 37,3 0C;

c) să asigure dezinfectarea suprafețelor expuse și evitarea aglomerării de persoane, în special în zonele caselor de marcat/ghișeelor.

Ar trebui să fii în siguranță. Bucură-te de viață, fii fericit, dar ai grijă de tine și respectă măsurile de protecție împotriva infectării cu noul și temutul coronavirus, COVID 19.

Am ilustrat acest material cu imagini surprinse ieri după-amiază la magazine din centrul Târgoviștei. Și alte magazine s-au redeschis ieri, în tot municipiul.

Magazinul Takko din Târgoviște
Articolul precedentSingurul muzeu deschis în Târgoviște este Muzeul Poliției
Articolul următorIeri mai erau acolo – imagini document din Piața Revoluției