Acasă Anunț important Da, s-a deschis Complexul Turistic de Natație din Târgoviște!

Da, s-a deschis Complexul Turistic de Natație din Târgoviște!

114
0

Chiar dacă vremea este și astăzi ploioasă și previziunile meteorologilor anunță ploi și în tot weekendul, este bine să știți că s-a redeschis și ”micul litoral”, din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. Astfel, după ce luni, 15 iunie, s-au redeschis la Complexul Turistic de Natație terenurile de sport, pistele de role și biciclete și sălile de forță, miercuri, 17 iunie, s-a redeschis și ștrandul. Am fost acolo miercuri, dar era înnorat și din când în când mai picura din cer, nu cine știe ce, doar cât să deschizi umbrela, așa că nu se prea înghesuiseră târgoviștenii la plajă. Mai pe șleau spus, nu era nimeni, deși se deschisese, conform programului. Situația se va schimba cu siguranță de îndată ce vremea va redeveni de vară, conform calendarului curent, și ”litoralul de acasă” de la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște va fi iar atracția principală a sezonului!

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște intrare ștrand

Conform noilor reglementări, vor trebui să fie respectate însă unele reguli care vor să prevină răspândirea epidemiei de coronavirus și să ne protejeze pe noi, toți. Prin amabilitatea domnului director al Complexul Turistic de Natație din Târgoviște prof. dr. Ciprian Prisăcaru, vă redăm tot ceea ce trebuie să știți înainte de vă face o programare la una dintre atracțiile Complexului Turistic de Natație din Târgoviște:

PANOU INFORMATIV – ȘTRAND

·       Igiena respiratorie este obligatorie (tuse și strănut în plica cotului sau în batista de unică folosință, care va fi aruncată imediat la coșul de gunoi)

·       Este recomandată evitarea atingerii feței cu mâinile neigienizate

·       Spălatul regulat al mâinilor este preferabil portului de mănuși

MĂSURI CARE PRIVESC ORGANIZAREA ȘI ACCESUL ÎN ȘTRAND

·       Accesul în ștrand  se va face exclusiv în baza unei programări prealabile

·       Triajul observațional zilnic și completarea declarației pe propria răspundere, înainte de intrarea în ștrand, SUNT OBLIGATORII!

·       Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3°C!

·       Accesul la tobogane este posibil, dar cu respectarea distanței de cel puțin 2 metri între persoane și evitarea supra aglomerării

·       ESTE INTERZISĂ MUTAREA ȘEZLONGURILOR

·       Numărul de persoane va fi limitat în funcție de capacitatea ștrandului, pentru a se menține distanța de siguranță

MĂSURI DE PROTECȚIE ȘI IGIENĂ

·       Este obligatorie purtarea papucilor de plajă, excepție la intrarea în apă

·       Pentru a intra în apă se va face obligatoriu duș

·       Este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazinele cu apă

·       În apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 mp.

·       Prin urmare, în funcție de suprafață, la bazine va intra în funcție de capacitate un număr de persoane, după cum urmează:

  • Relax pool – maximum 58 persoane
  • Lazy river – maximum 72 persoane
  • Baby lagoon – maximum 36 persoane

·       În fiecare vestiar băieți/fete, va fi permis accesul simultan a câte maximum 10 persoane.

·       Șezlongurile vor fi așezate astfel încât să permită între ele o distanță de 2 metri în oricare direcție, pentru persoane care nu fac parte din aceeași familie.

Mai trebuie să știți că biletul achiziționat este valabil pentru o zi întreagă, până la ora 20.30, că vor fi deschise toate bazinele și toboganele și că în ștrand vor fi acceptate simultan 1021 persoane. Biletele vor putea fi achiziționate de la casele de bilete din incinta Complexului. Pentru program, tarife și alte informații puteți accesa siteul  Complexului Turistic de Natație dând click aici!.

Soare să fie, că toboganele vor fi deschise!

Complexul va avea curând și un soft pentru rezervări on-line, însă, până ce va fi lansată aplicația trebuie să vă programați telefonic. Totul depinde acum de vreme, dacă soarele va învinge norii vă veți putea bucura de ”litoralul de acasă” curând!

De asemenea, pentru restul atracțiilor de la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște care s-au deschis de luni, 15 iunie, este nevoie de programare, astfel că accesul la sălile de forță, la terenurile de tenis și baschet, se va face în conformitate cu legislația în vigoare, după ce sunați la numerele de telefon: 0733.852.149 – sala de forță 1 (lângă saune), 0733.852.245 – sala de forță 2 (tribune) și 0757.093.152 – terenurile de tenis și baschet.

Accesul la Bazinul olimpic este permis numai pentru sportivii de performanță

Nu în ultimul rând, trebuie să știți că, pentru a beneficia de serviciile oferite în cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște, va trebui să completați o Declarație pe proprie răspundere, modelele acestor declarații fiind disponibile pentru descărcare aici! Deocamdată, accesul la Bazinul olimpic este permis numai pentru sportivii de performanță.

Să sperăm că epidemia de coronavirus va fi eradicată curând, și, în același timp, că vremea va reveni la normalul verii, cu soare, căldură și bună dispoziție din belșug, pentru a vă putea duce ”la mare”, la marginea Târgoviștei, la Complexul Turistic de Natație.