Acasă Asociația Be You Cursul de formare din cadrul proiectului Erasmus+ KA2 „SayNoPhobia” este găzduit la...

Cursul de formare din cadrul proiectului Erasmus+ KA2 „SayNoPhobia” este găzduit la Târgoviște de Asociația Be You

4
0

Asociația Be You găzduiește la Târgoviște cursul de formare (LTT) din cadrul proiectului Erasmus+ KA2 „SayNoPhobia”. Cursul de formare contribuie la finalizarea și implementarea materialului educațional bazat pe teatrul forum în prevenirea xenofobiei și la formarea cadrelor didactice de a aplica metodologia în lucrul cu tinerii.

Principalele obiective ale cursului de formare sunt:
– transferul de cunoștințe către toți participanții pentru ca aceștia să poată implementa teatrul forum în lucrul cu tinerii;
– obținerea de feedback asupra curriculumului propus;
– schimbul de bune practici în aplicarea teatrului forum;
– aplicarea teatrului forum în activitatea cu tinerii pentru prevenirea xenofobiei.

Cursul de formare implică cadre didactice de la Scoala Gimnaziala Aninoasa, alături de care vom aplica metodologia și teatrul forum în activități ulterioare cu elevii.

Proiectul este implementat în parteneriat cu organizații din Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Slovacia, Slovenia, Polonia și Turcia.

Mai multe imagini și informații aici!

Articolul precedentA avut loc Conferința de deschidere a unui nou proiect Erasmus+ coordonat de Asociația Be You! Printre parteneri se numără Universitatea Valahia din Târgoviște, dar și Universitatea din Florența și ong-uri din Italia, Belgia și Slovacia!
Articolul următorAteliere în cadrul Programului Național Școala Altfel – „Să știi mai multe, să fii mai bun!” la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița