Acasă Comunicat de presă Consiliul Județean Dâmbovița și Asociația EuroTrainer organizează un eveniment dedicat Italiei și influențelor...

Consiliul Județean Dâmbovița și Asociația EuroTrainer organizează un eveniment dedicat Italiei și influențelor sale culturale asupra orașului Târgoviște

17
0

Consiliul Județean Dâmbovița  și Asociația EuroTrainer  organizează vineri 17 noiembrie 2023 în intervalul orar 15:00 – 18:00, la Biblioteca Județeană ”I.H. Rădulescu” Dâmbovița, un eveniment dedicat Italiei și influențelor sale culturale asupra orașului Târgoviște.

Conform invitației lansate de către organizatori:

”La o cafea, printre cărți reprezentative pentru literatura italiană, vom participa la creionarea profilului cultural al Italiei.

Reprezentanți ai mediului cultural târgoviștean ne vor prezenta influențe ale Italiei asupra arhitecturii clădirilor, străzilor, și modului de viață al orașului.

De la Târgoviște vom călători la Milano. Giorgio Armani ne va prezenta colecția de primăvară / vară 2024. Și dacă tot suntem la Milano, nu putem rata Scala din Milano, pe Luciano Pavarotti și pe prietenii săi.

Vom încheia la o degustare de preparate și băuturi italienești pe acorduri muzicale.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat cu Asociația EuroTrainer, în cadrul proiectului Conservarea, restaurarea și valorificarea clădirii „Fosta școală de cavalerie” în vederea consolidării identității culturale a județului Dâmbovița, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.”

Consiliul Județean Dâmbovița  și Asociația EuroTrainer

Articolul precedent„Simon”, de Narine Abgarian, în dezbatere, mâine, 16 noiembrie, la „Seara de carte la Târgovişte”
Articolul următorHolcim a investit peste 15 mil. euro în tehnologie de ultimă generație la fabrica de BCA din Adjud