Acasă Comunicat de presă Conducerea CJD, vizită de lucru la Dărmănești

Conducerea CJD, vizită de lucru la Dărmănești

175
0

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, din nou pe șantierele din județ

          Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole, alături de directorul Direcției Generale de Infrastructură Locală din cadrul instituției, Vasile Dinu, au efectuat astăzi, 10 iunie 2020, o vizită de lucru în localitatea Dărmănești.

          Prima oprire a fost la un proiect prin care se urmărește modernizarea drumurilor locale din comună. Proiectul este derulat de Consiliul Județean Dâmbovița, în asociere cu unitatea administrativ-teritorială mai sus-amintită. În valoare totală de 1.381.484 lei, investiția presupune reabilitarea a 2,070 km de drumuri locale, în proiect fiind prevăzute atât lucrări de terasamente, fundații și așternere de asfalt, cât și realizarea de șanțuri din beton și podețe, pentru asigurarea scurgerii apelor. Contractul de finanțare a fost încheiat în luna martie a anului în curs, iar execuția lucrărilor a început recent.

          În ultimul an, Consiliul Județean Dâmbovița a încheiat 57 de contracte de asociere cu unitățile administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița, în scopul reabilitării infrastructurii rutiere locale.

Vizită de lucru la Dărmănești

          Primarul comunei Dărmănești, Valentin Mihalache, s-a alăturat conducerii Consiliului Județean Dâmbovița la vizita efectuată pe șantier, prezentându-i și o altă investiție din comună, respectiv înființarea unui punct de lucru pe linia situațiilor de urgență, prin transformarea, reabilitarea și dotarea unei construcții nefuncționale din localitate. Investiția a fost realizată din buget local și, în prezent, autoritățile locale caută soluții pentru dotări suplimentare și finanțarea lucrărilor de întreținere și menținere a funcționalității în condiții optime.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița              

Articolul precedentIar crește numărul de cazuri de coronavirus: 196 raportate azi!
Articolul următorNu a respectat izolarea la domiciliu – Amendă 2000 de lei!