Acasă Comunicat de presă Conducerea CJD – o nouă vizită de lucru în județ

Conducerea CJD – o nouă vizită de lucru în județ

112
0

Conform unui Comunicat de presă al Biroului Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița, ieri, 29 iulie 2020, ”Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, s-a deplasat astăzi, alături de vicepreședintele Alin Manole, în comuna Râu Alb pentru a analiza stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Covor bituminos pe DJ 712A sector Râu Alb – Gura Bărbulețului – Pietrari – Aluniș – Manga – Izvoarele (DN 72A)”,aferent contractelor de execuție cuprinse în loturile I și II din cadrul procedurii de achiziție publică privind „Lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase, etapa I”.

Traseul amintit beneficiază de lucrări de asfaltare pe o lungime de 15,566 km, stadiul de realizare fiind avansat, cu respectarea graficelor contractate. Valoarea investiției este de 5,8 milioane lei, inclusiv TVA.

În continuare, conducerea CJD a dorit să analizeze stadiul de realizare a obiectivului „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 712A Râu Alb – Runcu”, investiție în curs de realizare prin Programul Operațional Regional (proiecte retrospective), în valoare de 3.685.900,34 lei, în cadrul căruia s-au asfaltat 2,75 km de drum, și, totodată, prin care au fost executate și alte lucrări conexe. Obiectivul este în faza premergătoare recepției la terminarea lucrărilor.

De asemenea, vizita a continuat cu deplasarea pe sectorul pietruit al DJ 712A, cuprins între localitățile Râu Alb și Runcu, în lungime de 2,1 km, proiect pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a transmis către Compania Națională de Investiții o solicitare în vederea obținerii de finanțare. Valoarea estimată a investiției este de 7,2 milioane lei.

Vizita de lucru a reprezentanților Consiliului Județean Dâmbovița s-a finalizat cu parcurgerea sectorului reabilitat și modernizat de la Runcu la Fieni, aferent investiției „Reabilitare DJ 712A – Fieni – Runcu”, în lungime de 1,4 km, cu valoarea totală de 2,2 milioane lei.”

      

Articolul precedent218 fermieri dâmbovițeni, eșantion de control pentru cererile unice de plată
Articolul următorInstigările la nepurtarea măștii de protecție ne îndreaptă spre un dezastru: 1356 noi cazuri în țară!