Acasă Comunicat de presă Comunicat de presă – “Elaborarea si transpunerea in format digital a Planului...

Comunicat de presă – “Elaborarea si transpunerea in format digital a Planului Urbanistic General al Municipiului Targoviste”

30
0

COMUNICAT DE PRESĂ – “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”
Târgoviște, Noiembrie 2022
“Elaborarea si transpunerea in format digital a Planului Urbanistic General al Municipiului Targoviste”

Beneficiar: UAT Municipiul Târgoviște

Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C10/runda 1
Obiectivele proiectului: Prin intermediul componentei PLANULUI NATIONAL DE REDRESARE SI REZILIENTA – Componenta 10 – FONDUL LOCAL, Investiția I.1 – Mobilitatea urbană durabilă, Subinvestiția I.4 Elaborarea/actualizarea în format digital a documentațiilor de amenajarea teritoriului și de urbanism: Plan de Amenajarea Teritoriului Județean/Plan de Amenajare a Teritoriului Zonal Metropolitan/Plan Urbanistic General/Plan Urbanistic Zonal/Plan de Mobilitate Urbană Durabilă.
Obiectiv general: Asigurarea cadrului pentru reformarea si digitalizarea instrumentelor de planificare teritoriala si urbana la nivelul autoritatilor publice locale.
Valoarea totală a proiectului: 3.790.134,41 lei.
Data începerii și finalizării proiectului: 10.11.2022 – 10.03.2026.
Codul proiectului: C10-I4-227.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Articolul precedentControale ale inspectorilor de muncă dâmbovițeni la 14 societăți care activează în domeniul forestier
Articolul următorUniversitatea „VALAHIA” din Târgoviște a premiat excelența în educație și cercetare