Acasă Epidemie coronavirus Cifre record: 45 cazuri noi de Covid 19 în Dâmbovița!

Cifre record: 45 cazuri noi de Covid 19 în Dâmbovița!

194
0

Dragi cititori, redăm mai jos, la fel ca în fiecare zi a săptămânii, în mod gratuit și numai pentru buna dumneavoastră informare, Buletinul de presă oficial privind situația răspândirii epidemiei de coronavirus în județul nostru. De data asta sunt nu mai puțin de 45 de cazuri noi de îmbolnăvire și nu se poate să nu tragem un semnal de alarmă privind evoluția îngrijorătoare a epidemiei. Acesta este efectul campaniei iresponsabile antimăsuri de protecție, purtată chiar de partide politice ce au condus țara și vor să o mai conducă de acum înainte? Dacă ar fi fost acum la guvernare nu ar fi impus măsuri de protecție împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus? Ar fi lăsat virusul să se răspândească în voie și să-și ia ce tribut vrea? Au convins bieți oameni să nu poarte masca de protecție, să nu respecte măsurile de izolare socială, s-au dat în stambă pe la TV și chiar la tribunele oficiale, negând evidența pe care o planetă întreagă o cunoaște: epidemia de coronavirus, un virus nou care a făcut ravagii în țări mult mai dezvoltate decât România. Din cauza acestei campanii fără rost, acum suntem la un pas de dezastru! Iar dezastru înseamnă, din păcate, creșterea numărului de decese, blocarea spitalelor și o serie de grozăvenii pe care nimeni nu și le-a imaginat până acum câteva luni. Fiți responsabili, nu vă luați după propaganda stupidă a unor iresponsabili, virusul există și poate fi mortal, nu are încă un leac, nici nu este încă un vaccin împotriva lui, purtatul măștii de protecție chiar ajută și evitarea situațiilor în care ați putea intra în contact cu persoane contagioase este cea mai bună cale de a vă feri de necaz! Fiți prudenți, este spre binele vostru și al nostru, al tuturor!

BULETIN DE PRESĂ – 03.07.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 307 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 123 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1977 verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Astăzi, 03.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1818 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 14 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 625 persoane
  • persoane vindecate: 283
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 24.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (27 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentLucrări la infrastructura rutieră din județ 6 – 10 iulie 2020
Articolul următorGrupă de coordonare operativă sub autoritatea prefectului