Acasă Epidemie coronavirus Cifre îngrijorătoare și azi: 33 noi cazuri de Covid 19 în Dâmbovița!

Cifre îngrijorătoare și azi: 33 noi cazuri de Covid 19 în Dâmbovița!

245
0

BULETIN DE PRESĂ – 05.07.2020

În ultimele 24 de ore, 208 polițisti din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 85 polițiști locali, au continuat sa acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astăzi, 05.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 668 persoane
  • persoane vindecate: 283
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 25.
  • persoane în carantină instituționalizată: 0.

În ultimele 24 de ore, reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița au executat 34 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la misiunile de transport.

Reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au executat 13 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate la unitățile spitalicești precum și recoltarea unor probe biologice. Totodată, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița au executat misiuni privind transportul probelor biologice.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentBac, rezultate finale, rata de promovare crește la 60,75% în Dâmbovița!
Articolul următor6 iulie – Ziua Internațională a Sărutului