Acasă Afaceri Chestionar pentru firmele dâmbovițene propus de Camera de Comerț

Chestionar pentru firmele dâmbovițene propus de Camera de Comerț

140
0
Camera de Comerț Dâmbovița

Susținătoare a comunității de afaceri, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, creatori de business și club de afaceri, este alături de dumnevoastră, punându-vă la dispozitie instrumente utile pentru a vă eficientiza activitatea.

Ne dorim să vă oferim permanent produse și servicii de cea mai bună calitate, care să vă ajute în mod real să vă  puneți în practică ideile, să vă dezvoltați proiectele, mai ales în această perioadă în care cu toții ne confruntăm, atât pe scară individuală cât și comunitară, la nivel social și economic, cu probleme numeroase și complicate.

Vă mulțumim că sunteți parte a Comunității Camerei dâmbovițene și ne dorim cu adevărat să fim partenerul dumneavoastra. Credem că, în orice parteneriat serios și de durată, este importantă părerea sinceră a celuilalt și, în acest context, vă supunem în atenției chestionarul anexat al cărui scop este de a face o radiografie a activității și muncii noastre văzute prin prisma dumneavoastră, cu scopul de a ne îmbunătăți și dezvolta portofoliul de produse și servicii, astfel încât echipa noastră să vă  ofere ce aveți nevoie, la momentul potrivit și la nivelul de calitate așteptat de dumneavoastră.

Link chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU3W8-VaUDhex0sg4MbRK8-AadrsFQOAg9Vqb12YPo7C0oxg/viewform

Vă mulțumim anticipat pentru disponibilitatea dumneavoastră!

Articolul precedentEpidemia se extinde zilnic: 59 de cazuri noi de coronavirus în Dâmbovița!
Articolul următorS-a depășit pragul de 1000 de cazuri pe zi: 1030 de ieri până azi!