Acasă Poliția informează! Cel de-al VI-lea an consecutiv la ”ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI”

Cel de-al VI-lea an consecutiv la ”ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI”

156
0

Primele activități ale polițiștilor dâmbovițeni în cadrul Proiectului ”ȘCOALA SIGURANŢEI TEDI” , în  sistem online

În perioada 16-20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat sesiuni de informare a elevilor de clasa I de la Școlile Gimnaziale “Tudor Vladimirescu “,“Matei Basarab “ și “Mihai Viteazul “ Târgoviște, Şcolile Gimnaziale  din localitățile Decindeni și Vlădeni  și Liceul de arte “Bălașa Doamna” Târgoviște.

Prin intermediul platformelor de comunicare online, în cadrul temei intitulate ”Când părinții lipsesc de acasă”, polițiștii au prezentat copiilor potențialele riscuri la care pot fi expuși atunci când sunt singuri acasă, identificând împreună modalități de prevenire a situațiilor ce pot apărea, prin joc și comunicare.

Activitățile în cadrul acestui proiect vor continua până la sfârşitul anului şcolar 2020-2021, astfel încât cei mici să-și însușească cele mai importante măsuri de autoprotecție,  în vederea reducerii riscului de victimizare.

Vă reamintim faptul că “ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI” este programul educativ inițiat și implementat de către compania Maspex România prin brandul Tedi, desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și cu Poliția Română.

Articolul precedentÎn ultimele 24 de ore, 9685 de noi cazuri de Sars-Cov2 în țară și 1362 de reconfirmări
Articolul următor220 noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița