Acasă Consiliul Județean Dâmbovița Calculatoare donate de Consiliul Județean Dâmbovița către DGASPC

Calculatoare donate de Consiliul Județean Dâmbovița către DGASPC

248
0

COMUNICAT DE PRESĂDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa

Nevoia de comunicare, nevoia de informare, nevoia de a fi la curent cu tehnologia modernă sunt tot mai des întâlnite în societatea contemporană. Aceste nevoi le resimt şi beneficiarii noştri, care sunt deschişi la tot ce este nou. Fie că sunt mici sau mari, curiozitatea celor mai puţin norocoşi este la fel de sporită.

Pentru aceştia, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a oferit, prin sponsorizare, 11 laptop-uri şi un 1 computer, alături de alte echipamente şi licenţe software. Donaţia a ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, iar specialiştii noştri în IT au pregătit echipamentele pentru a fi duse în centrele sociale din subordinea instituţiei.

Beneficiarii de toate vârstele se vor bucura din plin de ele şi vor fi instruiţi de angajaţii noştri astfel încât să înveţe să folosească un computer, pentru tot ce au nevoie. Donaţia este una semnificativă, necesară şi binevenită, întrucât îi va ajuta pe copiii şi adulţii din sistemul de protecţie să îşi dezvolte capacităţile de comunicare, să afle informaţiile dorite din orice domeniu şi să se descurce în mediul on-line, să îşi îmbogăţească cultura generală, să devină mai creativi şi chiar să participe la cursuri de formare în mediul virtual. 

Ca întotdeauna, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost alături de noi şi a sprijinit necondiţionat persoanele defavorizate. De aceea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa mulţumeşte din suflet Consiliului Judeţean pentru acest gest frumos, în numele nostru și al beneficiarilor noştri!

DIRECTOR GENERAL,             ŞEF BIROU,

     ing. Cristiana Bucur                    ing. Cerasela Gurgu                                                   

Articolul precedentÎți cauți loc de muncă? Uite ofertele disponibile în Dâmbovița!
Articolul următorRezultate Evaluare Națională Dâmbovița – 20 de elevi au luat 10 !