Acasă Comunicat de presă Ca în fiecare an, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Ca în fiecare an, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în mijlocul comunității pentru a celebra Ziua Poliției Române

39
0

Astăzi, 25 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în mijlocul comunității pentru a celebra Ziua Poliției Române

La data de 25 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți pe platoul din fața Instituției Prefectului Dâmbovița, unde au pregătit expoziții cu tehnica și mijloacele din dotare.

Adulți și copii deopotrivă au fost alături de polițiști pentru a sărbători Ziua Poliției Române.

Astfel, oaspeții au admirat tehnica luptătorilor de la acțiuni speciale, au interacționat cu polițiștii de prevenire și siguranță școlară sau au fost amprentați de tehnicianul criminalist.

Polițiștii de la rutieră le-au fost alături invitaților pentru a le prezenta într-un mod interactiv indicatoarele și regulile de circulație, aparatele de măsurare a vitezei de deplasare și aparatele pentru testarea consumului de alcool sau droguri.

În plus, atracția momentului a fost marcată de exercițiile demonstrative realizate de câinele Nero.

Totodată, mașina de ”Miliție”, motocicleta și uniformele de miliție din perioada 1978, uniforme de poliție din perioada 1990 – 2002 și uniformele arnăuților au atras toate privirile, fiind în contrast cu uniformele actuale ale colegilor noștri.

Cei mici au primit baloane din partea polițiștilor și s-au bucurat de fotografii în autospecialele de poliție de la Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciul Ordine Publică, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și de la Serviciul Rutier.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi!

La mulți ani, Poliția Române! La mulți ani tuturor polițiștilor!

N.r. mai multe fotografii de la eveniment puteți găsi aici.

Articolul precedentÎți cauți un job? 217 locuri de muncă sunt azi disponibile în baza de date a AJOFM Dâmbovița!
Articolul următorDGASPC Dâmbovița a înființat Locuința Maxim Protejată Luca și Locuința Maxim Protejată Matei, două noi servicii sociale de tip rezidențial pentru persoanele adulte cu dizabilități!