Acasă Epidemie coronavirus Buciumeni, Crevedia, Glodeni și Ocnița sunt pe harta localităților cu restricționări

Buciumeni, Crevedia, Glodeni și Ocnița sunt pe harta localităților cu restricționări

136
0

Evoluția epidemiei de coronavirus în județul Dâmbovița nu este încă spre stingere, ba chiar dimpotrivă, epidemia se extinde. Din această cauză, ieri, 29 septembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a adoptat Hotărârea nr. 32/29.09.2020, prin care sunt interzise activitățile cu publicul ale operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum și activități ale operatorilor economici licenţiați în domeniul jocurilor de noroc, pentru comunele: Buciumeni, Crevedia, Glodeni și Ocnița.

Restricţionarea se aplică, începând de azi și până la data de 06.10.2020, în aceste localități, unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, a trecut peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 729/2020.

Articolul precedentUniversitatea „Valahia din Târgoviște deschide mâine noul an universitar în condiții de siguranță pentru studenți și profesori
Articolul următorRecord absolut de la debutul epidemiei: 2158 de noi cazuri de coronavirus în țară!