Acasă Afaceri Atenție mare la ce mesaje primiți pe email! În numele ANAF sunt...

Atenție mare la ce mesaje primiți pe email! În numele ANAF sunt trimise mesaje false cărora nu trebuie să le răspundeți!

16
0

Mesaje false în numele ANAF

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de a asigura o mai bună gestionare a fluxurilor financiare internaționale și de a preveni potențiale riscuri asociate neîncasării sumelor datorate”. Precizăm că ANAF nu solicită astfel de informații și nici nu intervine în relația comercială dintre persoanele juridice.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail gabriela.apostol@m-finante.com.
Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!
Reamintim că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare securizată cu instituția.
De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Articolul precedentOportunitate pentru agenții economici –  Angajarea elevilor și studenților pe perioada vacanței
Articolul următorTinerii dâmbovițeni și nu numai pot aplica până la 1 iulie 2024 la cursul de instruire Erasmus+ „Leadership pentru tineret” al Asociației Be You!