Acasă Comunicat de presă Asta da concurență! 230 de candidați înscriși pentru numai 11 posturi de...

Asta da concurență! 230 de candidați înscriși pentru numai 11 posturi de ajutor de șef de post în Dâmbovița!

31
0

Peste 230 de candidați, pentru cele 11 posturi de ajutor de șef de post

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pentru cele 11 posturi vacante de ajutor de șef de post, scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, s-au înscris peste 230 de candidați.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița:  https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/a-n-u-n-t-pentru-ocuparea-a-11-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post-din-cadrul-inspectoratului-de-politie-judetean-dambovita-specialitatea-ordine-publica-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale.

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul Inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!