Acasă Comunicat de presă Asociere CJD – Moroeni pentru modernizarea drumurilor din comună

Asociere CJD – Moroeni pentru modernizarea drumurilor din comună

130
0

COMUNICAT DE PRESĂ

Un nou contract de asociere, semnat de conducerea CJD

            Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 7 august 2020, la sediul instituției, un nou contract de asociere, de data aceasta cu comuna Moroeni, reprezentată de primarul Laurențiu Moraru.

Semnarea contracului de asociere CJD – Moroeni

            Este vorba despre obiectivul „Modernizare drumuri de interes local în comuna Moroeni, județul Dâmbovița, strada Spitet, strada Ivănești, strada Bădău”, în lungime totală de 555 m.

            Valoarea estimată a lucrărilor de construcții-montaj aferente obiectivului este de 501.177 lei, din care CJD va participa cu o cotă de cofinanțare de 50%.

            Având în vedere că, la această dată, fondurile necesare realizării investiției sunt cuprinse integral în bugetele celor două instituții, după obținerea autorizației de construire și finalizarea procedurilor de achiziție publică, va putea fi emis ordinul de începere a lucrărilor.

            De la începutul anului, au fost semnate 17 contracte de asociere cu unități administrativ-teritoriale pentru modernizarea a aproximativ 30 km de drum, amenajarea unui sens giratoriu, amenajarea de șanțuri și trotuare, valoarea totală a acestora fiind de 30.520.3160 lei, din care cota de cofinanțare a Consiliului Județean Dâmbovița  a fost de 14.783.722 lei.

           Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița 

Articolul precedent46 de cazuri noi de coronavirus în Dâmbovița, de ieri până azi!
Articolul următorCifre mari și azi în țară: 50 de decese, 1378 cazuri noi, 446 pacienți la ATI!