Acasă Asociația Be You Asociația Be You a organizat a treia întâlnire transnațională din cadrul proiectului...

Asociația Be You a organizat a treia întâlnire transnațională din cadrul proiectului Erasmus KA2 EU for YOUth – Innovative art based methods in youth work

17
0

În perioada 14 – 15 martie 2024 a avut loc la Târgoviște cea de-a treia întâlnire transnațională din cadrul proiectului 🇪🇺Erasmus KA2 EU for YOUth – Innovative art based methods in youth work.

Întâlnirea a reunit membrii organizațiilor partenere Asociația Be You🇷🇴, @valahia_uvt 🇷🇴, @unifirenze 🇮🇹, @terraditutti 🇮🇹, @alphabetformation 🇧🇪 și @youthfullyyourssk 🇸🇰 și a avut ca scop analiza rezultatelor obținute în cadrul proiectului și planificarea următoarelor activități ce vor fi implementate până la finalul proiectului.

În cadrul prezentărilor am avut satisfacția de a constata progresele semnificative realizate în cadrul pachetului de lucru 3 care a inclus cursul de formare din Lucca, Italia și activitățile de pilotare a metodelor de artă din Manual la nivel local.

Aceste activități din Manual s-au dovedit a fi deosebit de eficiente în captarea interesului și înțelegerii valorilor europene, a conceptelor europene și a euroscepticismului de către tinerii din grupul țintă.

Etapele viitoare ale proiectului implică dezvoltarea unor module de micro-învățare, destinate lucrătorilor de tineret și altor persoane implicate în activități cu tinerii, centrate pe valori și teme europene.

Vă invităm să descoperiți mai multe informații despre materialele educaționale realizate accesând site-ul proiectului: https://euforyouth.beyoueurope.eu

Articolul precedent22 – 26 aprilie, o săptămână dedicată activităţilor extracurriculare la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, sub genericul „Să știi mai multe, să fii mai bun!”
Articolul următorConcurs educativ dedicat copiilor, cu prilejul Zilei Poliției Române, în cadrul Proiectului de prevenire a victimizării minorilor „Atenție! E viața ta!”