Acasă Comunicat de presă ANUNȚ – ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOL

ANUNȚ – ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOL

12
0

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, anunță că în perioada 24.04.2024 – 09.05.2024 se va derula acțiunea de dezinsecție la sol, pe domeniul public.

Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (tigru de platan, țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

Substanța folosită în acțiunile de dezinsecție este ecologică și este omologată de Ministerul Sănătății. Aceasta este: „Larvicid Vectobac WG”.

Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 23.00 – 06.00 și va viza parcurile, locurile de joacă, spațiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale și alte locuri publice.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.

Programul va suporta decalaje în situația în care condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu permit desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentÎți cauți un job? 327 de locuri de muncă sunt azi disponibile în baza de date a AJOFM Dâmbovița!
Articolul următorAPIA primește Cereri de plată aferente anului 2024 pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”