Acasă Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa Amplă ofertă de activități dedicată programului „Școala Altfel” la Biblioteca Județeană „I....

Amplă ofertă de activități dedicată programului „Școala Altfel” la Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița

82
0

Ca în fiecare an, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în întâmpinarea unităților de învățământ din județ cu o amplă ofertă de activități dedicată programului „Școala Altfel”.

Cei mai mici participanți sunt așteptați în Căsuța poveștilor sau pot cunoaște Aventura în lumea cărților. Elevii mai mari pot căpăta noi cunoștințe și abilități în cadrul Atelierului Creativ Pascal și Ne implicăm sau asistăm?(acordarea primului ajutor) sau pot schimba idei în cadrul Clubului de lectură.

Pentru toți doritorii, mari și mici, se vor organiza vizite ghidate, vizionări de filme documentare și se vor prezenta noile servicii oferite de bibliotecă. Rămânem deschiși la dorințele și sugestiile partenerilor noștri din mediul educațional.

Trebuie doar să vă rezervați activitatea dorită la numărul de telefon 0730022327 !

Articolul precedent„DREams & FLIghts” – expoziție de pictură a artiștilor plastici Mariana CONSTANTINESCU și Cristina TUDORACHE la Galeria de Artă Independența din Târgoviște
Articolul următorÎți cauți o slujbă? 368 de locuri de muncă sunt disponibile azi în baza de date a AJOFM Dâmbovița!