Acasă Poliția informează! Activitate informativ-preventivă la Clubul Pensionarilor din Târgoviște

Activitate informativ-preventivă la Clubul Pensionarilor din Târgoviște

20
0

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de reprezentanți de la Penitenciarul Mărgineni și Direcția de Asistență Socială, au organizat o activitate informativ-preventivă la Clubul Pensionarilor, din municipiul Târgoviște, pentru prevenirea victimizării vârstnicilor.

Polițiștii au discutat cu beneficiarii despre faptele de violență domestică, au subliniat cât de important este un comportament responsabil pentru prevenirea implicării în conflicte care pot degenera, iar, pentru susținerea informațiilor prezentate, două persoane private de libertate și-au împărtășit experiențele de viață.

La sfârșitul activității, cu sprijinul organizatorilor activității, a fost prezentat un număr de iluzionism, realizat de Magitot.

Activitățile organizate sunt circumscrise Strategiei naționale de reintegrare a persoanelor private de libertate.

Articolul precedentJudețul Dâmbovița va solicita finanțare europeană pentru încă 2 proiecte mari de infrastructură rutieră!
Articolul următor„Theophilos – sau despre dialogul filosofiei cu teologia”, de Pompiliu Alexandru, în dezbatere, mâine, la „Seara de carte la Târgovişte”