Acasă Poliția informează! Acțiuni organizate pentru siguranța cetățenilor

Acțiuni organizate pentru siguranța cetățenilor

42
0

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat acțiuni, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 746 de persoane și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 52 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 58 de autovehicule destinate transportului public de persoane. Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar activitățile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și menținerea ordinii și liniștii publice vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ