Acasă Poliția informează! Acțiuni desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

Acțiuni desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

18
0

Pe parcursul zilei de ieri, 7 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.

Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat și au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ au fost desfășurate 20 de acțiuni punctuale, fiind legitimate 1.122 de persoane și verificate 354 de obiective de interes, dintre care 81 au fost restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 196 mijloace de transport persoane, dintre care 81 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

Totodată, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, acestea intervenind la 35 de evenimente, dintre care 27 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare măsurile impuse de autorități și să nu se expună inutil unor riscuri, pentru siguranța acestora și a celor din jur!