Acasă ISU Basarab I Dâmbovița Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în...

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 14 – 21 septembrie 2020

128
0

În perioada 14 – 21 septembrie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 91 evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 44 incendii de vegetație, 16 acţiuni pentru asigurare zonă, 18 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică şi 5 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 salvări de animale, două deblocări de ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 211 cazuri medicale.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 167 controale la obiectivele (clădirile) în care se organizează secții de votare, două inspecții la obiective SEVESO și un control de autorizare privind securitatea la incendiu (la o unitate de alimentație publică). De asemenea, au mai fost desfășurate două activități (în comun cu IPJ/DSVSA) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public (piețe, parcuri, târguri, terase etc.). S-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale principale (avertismente). Nu au fost aplicate sancțiuni complementare. A fost emisă o autorizație de securitate la incendiu (pentru o unitate de alimentație publică) și un aviz de securitate la incendiu (pentru o clădire de producție).
În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ISU ”BASARAB I” DÂMBOVIȚA

Articolul precedentAi de unde alege! 309 locuri de muncă sunt disponibile azi în Dâmbovița!
Articolul următorNe putem baza pe ei! Polițiștii dâmbovițeni acordă prioritate siguranței elevilor!