Acasă Comunicat de presă Acțiune de informare preventivă în rândul cetățenilor din Târgoviște

Acțiune de informare preventivă în rândul cetățenilor din Târgoviște

56
0

Jandarmii în cooperare cu polițiști și pompieri dâmbovițeni au organizat, astăzi, 14 iulie  a.c., o acțiune de informare preventivă în rândul cetățenilor din municipiul Târgoviște.

Persoanele întâlnite  au primit recomandări legate de prevenirea faptelor antisociale la manifestări publice, a infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului (furturi din bagaje și locuințe, violență, cerșetorie etc.), a traficului/ consumului de substanțe interzise, a incendiilor de vegetație, precum și sfaturi în caz de caniculă.

Activitățile s-au desfășurat în Parcul Mitropoliei, Centrul Vechi și Complexul Muzeal “Curtea Domnească” din Târgovişte și au constat în discuții interactive cu cetățenii cu privire la faptele antisociale la care ar putea fi martori sau chiar victime, despre pericolele incendiilor de vegetație uscată, dar și cu privire la efectele negative ale consumului de substanțe interzise.

Pe timpul activității au fost distribuite peste 150 de pliante informative.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentInteres crescut al contribuabililor pentru temele seminariilor web din luna iulie
Articolul următorHai și tu la concertul „Classic Summer” suținut de instrumentiști ai Orchestrei Simfonice „Muntenia” din Târgoviște!