Acasă Poliția informează! Acțiune de informare desfășurată de polițiștii dâmbovițeni la Clubul Pensionarilor din Târgoviște

Acțiune de informare desfășurată de polițiștii dâmbovițeni la Clubul Pensionarilor din Târgoviște

25
0

Beneficiari de la Clubul Pensionarilor Târgoviște,  informați de polițiștii de la prevenire

Astăzi, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanți ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmbovița, au desfășurat o activitate la Clubul Pensionarilor din municipiul Târgoviște, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de încălcare a legislației în domeniul ordinii și liniștii publice și a infracțiunilor de corupție.

Astfel, beneficiarii Clubului au fost informați de polițiști cu privire respectarea normelor de conviețuire socială, modalități de sancționare a abaterilor și despre noile aspecte legislative din domeniul protecției animalelor.

Totodată, specialiștii de la Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au purtat mai multe discuții cu cei prezenți, atât în ceea ce privește legislația în vigoare, cât și modalitățile de acțiune în cazul în care sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție.

De asemenea, având în vedere contextul actual, polițiștii i-au îndemnat pe cei prezenți să adopte o conduită responsabilă și să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!